Η Εταιρiα

Η οικογενειακή μας κατασκευαστική εταιρία, από το 1978, διαθέτει ισχυρή παρουσία στον κλάδο κατασκευής πολυτελών κατοικιών και εξειδικεύεται στην ανέγερση υψηλής ποιότητας κτιρίων, δραστηριοποιούμενη κυρίως στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

 

Στοχεύοντας στην κατασκευή βιώσιμων και ενεργειακών κατοικιών, οι οποίες πάντα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες οικοδομικές ανάγκες, έχει αναπτύξει ένα πλήρες δίκτυο άριστα καταρτισμένων συνεργατών για κάθε στάδιο της κατασκευής.

 

Με την ενέργεια να αποτελεί προαπαιτούμενο των σύγχρονων κατασκευών, η εταιρία μας εξασφαλίζει στους πελάτες της τις ύψιστες προδιαγραφές ενεργειακής απόδοσης, τόσο για  εξοικονόμηση πόρων όσο και για τη διατήρηση ενός πράσινου περιβάλλοντος.

 

Με γνώμονα τις επιθυμίες και ανάγκες των πελατών, μεριμνούμε για την διαχρονικότητα και την καλαισθησία σε συνάρτηση με την λειτουργικότητα και ασφάλεια των κατασκευών μας.

 

Κάθε μας έργο αποτελεί μια νέα πρόκληση για εξέλιξη και βελτίωση με στόχο, κάθε φορά, να εκπληρώνουμε τα όνειρα των πελατών μας για την νέα τους στέγη, ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους.