Oikodomein | Ελλάδα
top of page

ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ

your dream home, our passion

Δημιουργούμε το Μέλλον

Έχοντας πείρα άνω των 30 ετών στον τομέα των κατασκευών και διαθέτοντας τεχνικό προσωπικό άριστα καταρτισμένο, επενδύουμε συνεχώς στις νέες κατασκευαστικές και αισθητικές τάσεις, διατηρώντας υψηλά τα κατασκευαστικά πρότυπα. Φροντίζουμε να είμαστε πάντοτε “ένα βήμα μπροστά”, ώστε να μπορέσουμε να καθοδηγούμε τους πελάτες μας με ασφάλεια.

Dake-Wells-Architecture_RSMS1-web-1.jpeg
img3.jpeg

Διαμορφώνουμε την ζωή σας

Σε μια εποχή όπου όλα γίνονται ηλεκτρονικά και με τη χρήση της τεχνολογίας και μόνο, εμείς στοχεύουμε στον άνθρωπο - σε σας. Με τις καινοτόμες λύσεις που παρέχουμε, στοχεύουμε στην κάλυψη των αναγκών που ήδη γνωρίζετε, αλλά παράλληλα και στην πρόβλεψη των μελλοντικών χρήσεων που θα επιθυμήσετε. Ο χώρος σας είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας σας και το σεβόμαστε απόλυτα!

Η ευχαρίστηση σας είναι η απόδειξη

Είτε πρόκειται για νέα δόμηση είτε για ανακαίνιση, το κάθε project που αναλαμβάνουμε είναι τόσο σημαντικό για εμάς όσο και ο κάθε άνθρωπος που το ονειρεύτηκε. Προτεραιότητα μας είστε εσείς και η υλοποίηση του καλύτερου δυνατού σχεδιασμού με τις πιο σύγχρονες πρακτικές δόμησης. Αυτά δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που διαρκεί στο χρόνο και ξεχωρίζει.

3.jpg
244340142_4378348572201907_7823247960124448439_n.jpg

Δημιουργία της επιτυχίας

Η επιτυχία έγκειται στη σωστή δημιουργία. Έτσι κι εμείς, προσαρμόζουμε τις ενέργειες μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και εφαρμόζουμε κάθε νέα τεχνική διαθέσιμη προκειμένου να πετύχουμε αυτό που μέχρι πριν λίγο καιρό φαινόταν ανέφικτο. Τηρώντας αυστηρό χρονοδιάγραμμα και προσαρμόζοντας το κοστολόγιο “στα μέτρα σας”, κάνουμε εφικτή την υλοποίηση του χώρου σας, όπως ακριβώς επιθυμείτε.

Εμπιστευτικά την ολική ανακαίνιση της μονοκατοικίας μου στον Πειραιά στην εταιρεία Οικοδομείν και αυτή η επιλογή μου, με δικαίωσε. Η συνεργασία μας μαζί τους ήταν άριστη, καθώς πρόκειται για εξαιρετικούς επαγγελματίες, συνεπείς και τίμιους. Καθώς δεν είχα εμπειρία σε ανακαινίσεις μου παρείχαν ιδέες και λύσεις, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα αλλά και τον προϋπολογισμό που είχε αρχικά συμφωνηθεί. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι παραμένουν πάντα διαθέσιμοι για οτιδήποτε χρειαστώ ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του έργου. Τεχνογνωσία ,επαγγελματισμός, υπευθυνότητα, αξιοπιστία είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας Οικοδομείν. Σας Ευχαριστώ!!!
Με εκτίμηση

Μ.Ξ.  2/2023

Η γνώμη των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν

bottom of page