SpitiDirect | Οι Κατασκευαστές 
compare
Εισάγετε περιοχή κατασκευαστή
ή Εισάγετε επωνυμία κατασκευαστή

Οι Κατασκευαστές

Αρχική \ Οι Κατασκευαστές \ VOGIATZOGLOU ARCHITECTS & ENGINEERS

VOGIATZOGLOU ARCHITECTS & ENGINEERS

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 από τον Γιώργο Βογιατζόγλου έχοντας ως αντικείμενο την κατασκευή πολυκατοικιών στην περιοχή των Βορείων Προαστίων της Αθήνας. Κατά την πολυετή κι ενεργή παρουσία της στην αγορά κι έπειτα από την κατασκεύη πολλών δεκάδων κτιρίων έχει επιτευχθεί η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε τομείς όπως οι ιδιωτικές αναθέσεις έργων κι οι αρχιτεκτονικές μελέτες, κατά βάση στα Βόρεια Προάστια Αθηνών αλλά και σε άλλες περιοχές. Στρατηγικές επενδυτικές κινήσεις οδήγησαν στην καθιέρωσή της καθιστώντας τη μία από τις πλέον ανταγωνιστικές στην αγορά.
Η εταιρεία συνεργάζεται με άριστους επαγγελματίες Αρχιτέκτονες Μηχανικούς, Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες Εσωτερικών Χώρων, Μηχανολόγους Μηχανικούς κ.ά. καθώς και με εξειδικευμένα συνεργεία που κατέχουν μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, με σκοπό το αρτιότερο δυνατό επιστημονικό, τεχνικό κι αισθητικό αποτέλεσμα στα έργα που αναλαμβάνει.
Η Vogiatzoglou Architects & Engineers φιλοδοξεί να διευρύνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της και να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στο χώρο της Διάθεσης Ακινήτων, των Ιδιωτικών Έργων και του Βιοκλιματικού Σχεδιασμού σε όλη την Ελλάδα, διατηρώντας τα ποιοτικά εκείνα στοιχεία που την έχουν εώς σήμερα αναδείξει κι εδραιώσει.

Βρείτε μας
Διεύθυνση
Ελευθερίου Βενιζέλου 80-82, Νέα Ιωνία 14231
Τηλέφωνο
210 2756107 | 210 2776404 | 210 2712653
Web Site
Περιοχές Δραστηριοποίησης
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΠΕΥΚΗ, ΚΑΣΤΡΙ



Ολα τα Εργα του κατασκευαστή