SpitiDirect | Οι Κατασκευαστές 
compare
Εισάγετε περιοχή κατασκευαστή
ή Εισάγετε επωνυμία κατασκευαστή

Οι Κατασκευαστές

Αρχική \ Οι Κατασκευαστές \ ΚΑΤΣΑΡΟΣ CONSTRUCTION MANAGEMENT & ENGINEERING

ΚΑΤΣΑΡΟΣ CONSTRUCTION MANAGEMENT & ENGINEERING

Η τεχνική εταιρεία ΚΑΤΣΑΡΟΣ ξεκίνησε με βασικό αντικείμενο τη μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών κτιριακών έργων και κυρίως πολυτελών κατοικιών. Οι δραστηριότητες επεκτάθηκαν γρήγορα και στην κατασκευή επαγγελματικών χώρων,  τόσο γραφείων και καταστημάτων, όσο και βιομηχανικών κτιρίων.
Η δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο αποτελεσματικής διαχείρισης έργου, πέραν της επιλογής για παράδοση με το κλειδί στο χέρι, την ξεχώρισαν και την ανέδειξαν στην κατασκευαστική αγορά.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται και στο χώρο των δημοσίων έργων έχοντας ήδη εκτελέσει με επιτυχία σημαντικά έργα.
Σήμερα η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, με υψηλή ευαισθησία στα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, δημιουργεί τμήματα ενεργειακών εφαρμογών που έχουν ως στόχο α) τη δημιουργία 'πράσινων' κτιρίων, την εφαρμογή δηλαδή σύγχρονων τεχνολογιών σε νέες αλλά κι υφιστάμενες κατασκευές, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες ενέργειας στα κτίρια και να επιτευχθεί οικονομία στην κατανάλωση, καθώς επίσης και να χρησιμοποιηθούν φιλικότερες προς το περιβάλλον μορφές για τη θέρμανση και την ψύξη και β) την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας με τη δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων, τόσο σε ταράτσες και στέγες, όσο και σε κατάλληλες εκτάσεις, δίνοντας τη δυνατότητα κατασκευής κι υποστήριξης μιας επένδυσης με σημαντικά οικονομικά, αλλά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Βρείτε μας
Διεύθυνση
Τραπεζουντίου 5, Χαλκίδα/ Αθήνα: Λυκομιδών 18 34100
Τηλέφωνο
22210 61500 | 6946 507106, 6944242628 | 22210 21760
Web Site
Περιοχές Δραστηριοποίησης
ΧΑΛΚΙΔΑ



Ολα τα Εργα του κατασκευαστή