SpitiDirect | Οι Κατασκευαστές 
compare
Εισάγετε περιοχή κατασκευαστή
ή Εισάγετε επωνυμία κατασκευαστή

Οι Κατασκευαστές

Αρχική \ Οι Κατασκευαστές \ Α. & Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

Α. & Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

Η κατασκευαστική εταιρεία Α. & Β. Αποστολόπουλος Ο.Ε. κατά τη διάρκεια της 30ετούς πορείας στο χώρο έχει κατασκευάσει με επιτυχία πληθώρα έργων συνολικού εμβαδού άνω των 25.0000 τ.μ.

Ειδικεύεται στη μελέτη και την κατασκευή κατοικιών (πολυκατοικιών, μεζονέτες, εξοχικά) αλλά και επαγγελματικών χώρων.

Στόχος της εταιρείας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας του σύγχρονου κτιρίου, αφομοιώνοντας δημιουργικά τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις, και ταυτόχρονα σταθερή επιδίωξη μας είναι η προσαρμογή των νέων τεχνολογιών δόμησης (νέα υλικά, νέοι τρόποι δόμησης) στην οικοδομή.

Σε άλλο επίπεδο, η διάρκεια και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες αποτελούν σταθερά ζητούμενα της δραστηριότητας μας. Είμαστε μια εταιρεία με σταθερή παρουσία στο χώρο και αποτελούμε  τυπικό δείγμα μίας επιτυχημένης οικογενειακής επιχειρήσεις με προσωποπαγή αρχικά χαρακτήρα, η οποία ακολουθεί με σταθερά βήματα τις εξελίξεις.

Στηριζόμαστε στη προσωπική συνεχή παρουσία στο εργοτάξιο των μελών της επιχείρησης, οι οποίοι είναι και μηχανικοί (αρχιτέκτονας & πολιτικός μηχανικός), και διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων δίνοντας έμφαση στη σταθερότητα και τη διάρκεια της συνεργασίας.

Βρείτε μας
Διεύθυνση
Ολυμπίας 13, Γλυφάδα 16561
Τηλέφωνο
210 9607710 | 6977 430585 | 210 9645384
Περιοχές Δραστηριοποίησης
ΓΛΥΦΑΔΑ



Ολα τα Εργα του κατασκευαστή