SpitiDirect | Οι Κατασκευαστές 
compare
Εισάγετε περιοχή κατασκευαστή
ή Εισάγετε επωνυμία κατασκευαστή

Οι Κατασκευαστές

Αρχική \ Οι Κατασκευαστές \ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ο.Ε.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ο.Ε.

Η τεχνική εταιρεία ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ο.Ε ειδικεύεται σε κατασκευές και πωλήσεις πολυτελών κατοικιών από το 1991.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Γιώργος Μηλιαράκης ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομών απο το 1964, ενώ από τα μέσα της δεκαετίας του ?90, την εταιρεία συνθέτει και ο γιος του Μάνος με σπουδές Διαφήμισης και αργότερα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής στο ΠΕΕ του Ελληνοαμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η ασφάλεια των κτιρίων λαμβάνοντας υπόψιν, σε συνεργασία και με την ομάδα αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών της εταιρείας, τους νεότερους αντισεισμικούς κανονισμούς του Ελληνικόυ Κράτους.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πλέον αναγνωρισμένους προμηθευτές και κατασκευαστές υλικών από Ελλάδα και Ευρώπη με εγγυημένα και δοκιμασμένα υλικά αλλα και με συνεργεία πλήρως καταρτισμένα στο χώρο.

Η μεγάλη μας πείρα, η διαρκής ενημέρωση στο χώρο των κατασκευών και των υλικών κατασκευής αποτελούν εγγύηση για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε με πλήρη αξιοπιστία και τηρηση των χρονοδιαγραμμάτων κατασκευής.

Παράλληλα, η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η αρχιτεκτονική άποψη και αντίληψη των κτιρίων μας, σεβούμενη τους νόμους και το περιβάλλον, αποτελούν το γνώριμο προφίλ των κατασκευών μας.

Βρείτε μας
Διεύθυνση
Ανδρομάχης 23, Παλαιό Φάληρο 17564
Τηλέφωνο
210 9329263 | 6936 300800, 6937 005433 |
Περιοχές Δραστηριοποίησης
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ



Ολα τα Εργα του κατασκευαστή