SpitiDirect | Οι Κατασκευαστές 
compare
Εισάγετε περιοχή κατασκευαστή
ή Εισάγετε επωνυμία κατασκευαστή

Οι Κατασκευαστές

Αρχική \ Οι Κατασκευαστές \ ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε.

ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε.

Η ανώνυμη μελετητική, τεχνική και εμπορική εταιρεία που φέρει την επωνυμία ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε. ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2002 αλλά αποτελεί συνέχεια της ατομικής επιχείρησης και των ομόρρυθμων εταιρειών του Πολιτικού Μηχανικού Αριστείδη Πλουμπή, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο από το 1981.
H έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητους χώρους γραφείων επί της οδού Πολυτεχνείου 17A στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η επιφάνεια των γραφείων που βρίσκονται στον 6ο και 7ο όροφο του κτιρίου είναι 300 τ.μ. περίπου.
Τόσο σε μελετητικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο η ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε. όλα αυτά τα χρόνια σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί έργα πνοής που διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής του πολίτη, την εφαρμογή σύγχρονης αισθητικής αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ραγδαία ανάπτυξή της τα προηγούμενα χρόνια βασίστηκε στην άριστη τεχνογνωσία των στελεχών της, στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει και στην άρτια οργανωτική της λειτουργία.
Διανύοντας πλέον την τρίτη δεκαετία συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στην κατασκευαστική ζωή του τόπου, η ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε. εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αυτών που την εμπιστεύονται και εξελίσσεται σε μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στον τομέα των μελετών και των κατασκευών.
Οι δραστηριότητες της εταιρείας έχουν επίκεντρο κυρίως την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκαν και σε άλλους νομούς της βόρειας Ελλάδας και στην Αττική. Η ευελιξία της ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε. και η ικανότητα προσαρμογής της σε διαφορετικές τοπικές αγορές την καθιστά ιδιαίτερα προσιτή προς τους πελάτες της.

Βρείτε μας
Διεύθυνση
Πολυτεχνείου 17, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο
23105 40119 | 23105 01666
Web Site
Περιοχές Δραστηριοποίησης
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ



Ολα τα Εργα του κατασκευαστή