SpitiDirect | Οι Κατασκευαστές 
compare
Εισάγετε περιοχή κατασκευαστή
ή Εισάγετε επωνυμία κατασκευαστή

Οι Κατασκευαστές

Αρχική \ Οι Κατασκευαστές \ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Η ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στις Οικοδομικές κατασκευές πάνω από 30 χρονιά.
Από το 1975 ξεκίνησε να υλοποιεί κατασκευές στην περιοχή της Πετρούπολης και Ν. Λιοσίων ενώ σταδιακά επεκτάθηκε. Αγοράζουμε κατά παράδοση τα οικόπεδα χωρίς ενδιάμεσους και αναλαμβανουμε εξ' ολοκλήρου της κατασκευές και δεν ασχολούμαστε με αντιπαροχές.
Πάγια πολιτική της επιχείρησης μας είναι να προωθούμε τα διαμερίσματα προς πώληση μετά το πέρας των εργασιών δίνοντας την δυνατότητα στον πελάτη να βλέπει ολοκληρωμένη την κατασκευή.
Μελετάμε οι ίδιοι και χτίζουμε κτίρια με τις τελευταίες προδιαγραφές του αντισεισμικού κανονισμού (ΝΕΑΚ).
Το έμπειρο προσωπικό μας με την 30ετή πείρα σε τεχνικά θέματα όπως οι ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι ελαιοχρωματισμοί και τα δάπεδα υπόσχονται εγγύηση & υποστήριξη εφ' όρου ζωής για το ακίνητο σας.
Επιμελούμαστε οι ίδιοι κάθε στάδιο εργασίας (σοβάδες, ελαιοχρωματισμοί, δάπεδα) χρησιμοποιώντας πάντοτε τα ποιοτικότερα υλικά.
Η πολυετής πείρα μας και το μεγάλο μας μεράκι στις κατασκευές, μας ανέδειξε πρώτους στην προτίμηση σας για την περιοχή της Πετρούπολης.
Επισκεφτείτε τα γραφεία μας στην οδό Μπουμπουλίνας 68 και στην Δερβενακίων 1 στη Πετρούπολη για να συζητήσουμε μαζί για το διαμέρισμα που σας ενδιαφέρει καθώς και για τον τρόπο διακανονισμού & χρηματοδότησης.

Βρείτε μας
Διεύθυνση
Μπουμπουλίνας 68, Πετρούπολη 13231
Τηλέφωνο
210 5061057 | 210 5052286
Περιοχές Δραστηριοποίησης
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ



Ολα τα Εργα του κατασκευαστή