SpitiDirect | Οι Κατασκευαστές 
compare
Εισάγετε περιοχή κατασκευαστή
ή Εισάγετε επωνυμία κατασκευαστή

Οι Κατασκευαστές

Αρχική \ Οι Κατασκευαστές \ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 12/1/2015 Το 2001 δημιουργήθηκε η εταιρεία «ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.» με έδρα τη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, με σκοπό να καλύψει αρχικά τις οικιστικές ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Αν. Θεσσαλονίκης Θέρμη, Νέα Ραιδεστός, Αγ. Παρασκευή και δημιουργώντας το δικό της προφίλ στον χώρο των κατασκευών να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές, έχοντας πάντα ως στόχο τον συνδυασμό ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ - ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ και ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.
Με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των πελατών της, σε όλα τα επίπεδα, η «ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.» εργάζεται με συνέπεια και έχει αναδείξει έργα πρότυπης αρχιτεκτονικής σχεδίασης και λειτουργικότητας.
Σήμερα η εταιρία κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι του χώρου της.

Η εταιρία «ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.» δραστηριοποιείται στο χώρο των ιδιωτικών οικοδομικών έργων κατασκευάζοντας κατοικίες είτε σε ιδιόκτητα οικόπεδα ή σε οικόπεδα τρίτων με το σύστημα της αντιπαροχής.
Επίσης η εταιρία αναλαμβάνει πάσης φύσης ιδιωτικά οικοδομικά έργα (κατασκευές, ανακαινίσεις) με το σύστημα της αυτεπιστασίας.

Βρείτε μας
Διεύθυνση
28ης Οκτωβρίου 1, Ν. Ραιδεστός
Τηλέφωνο
23104 87586 | 23104 87556
Email
Περιοχές Δραστηριοποίησης
ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ



Ολα τα Εργα του κατασκευαστή