SpitiDirect | Οι Κατασκευαστές 
compare
Εισάγετε περιοχή κατασκευαστή
ή Εισάγετε επωνυμία κατασκευαστή

Οι Κατασκευαστές

Αρχική \ Οι Κατασκευαστές \ ΚΑΤΕΘ

ΚΑΤΕΘ

Η Κατασκευαστική και Τεχνική Εταιρεία Θεσσαλονίκης (ΚΑ.Τ.Ε.Θ.), ιδρύθηκε το έτος 1968, με κύρια αντικείμενα την Μελέτη και την Κατασκευή Κτιριακών Έργων.

Οι δραστηριότητές της, εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα  των Ιδιωτικών και Δημοσίων Οικοδομικών Έργων (Μονοκατοικίες, Πολυκατοικίες, Οικιστικά Συγκροτήματα, Εκπαιδευτήρια, Εργοστάσια, Συγκροτήματα Γραφείων, Ξενοδοχεία - Τουριστικές Εγκαταστάσεις, Υποκαταστήματα Τραπεζών κ.α.), καθώς και σε κάθε είδους Ανακαινίσεις Κτιριακών Εγκαταστάσεων.

Σκοπός της εταιρίας είναι, η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης στον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις. Η 'Αμεση - Προσωπική σχέση με τον πελάτη, ανεξάρτητα από το χρηματοοικονομικό μέγεθος του κάθε έργου, αποτελεί πρόσθετο συγκριτικό της πλεονέκτημα.


Η έδρα της ΚΑ.Τ.Ε.Θ. βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Η δράση της όμως καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου.
Διατηρώντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ των τμημάτων της, δηλαδή του Κατασκευαστικού και του Τμήματος Μελετών, η ΚΑ.Τ.Ε.Θ. είναι σε θέση να αναλάβει οποιοδήποτε έργο ως ενιαίος φορέας, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο χρόνο και χρήμα, για λογαριασμό του εργοδότη της.

Ωστόσο, έχει επίσης τη δυνατότητα να συνεργαστεί με οποιοδήποτε τρίτο Μελετητή ή Κατασκευαστή επιθυμεί ο πελάτης της, δραστηριοποιώντας ένα από τα Τμήματά της, σε κάθε διαφορετική περίπτωση.

Βρείτε μας
Διεύθυνση
Μάρκου Μπότσαρη 20, Θεσσαλονίκη 54643
Τηλέφωνο
2310 825385 | 2310 825703
Web Site
Περιοχές Δραστηριοποίησης
40 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΠΕΡΑΙΑ, ΚΑΡΔΙΑ



Ολα τα Εργα του κατασκευαστή