SpitiDirect | Οι Κατασκευαστές 
compare
Εισάγετε περιοχή κατασκευαστή
ή Εισάγετε επωνυμία κατασκευαστή

Οι Κατασκευαστές

Αρχική \ Οι Κατασκευαστές \ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Η επιχείρηση «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ» δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην παραλία Κάριανης, Ορφανίου, Οφρυνίου, Τούζλα του Δήμου Ορφανού Καβάλας από το έτος 1996 και έχει ως πρώτο μέλημά της την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους εκατοντάδες πελάτες της.

Με εμπειρία, συνέπεια και αξιοπιστία αναλαμβάνει την έκδοση οικοδομικών αδειών, την αγοραπωλησία οικοπέδων και παραθεριστικών κατοικιών καθώς επίσης και την σύντομη και ποιοτική κατασκευή παραθεριστικών κατοικιών.

Τα συγκροτήματα πολυτελούς κατασκευής, τα μεμονωμένα διαμερίσματα και οι μεζονέτες είναι εξοπλισμένες με θερμοηχομονωτικά κουφώματα, κλιματισμό, τζάκι, δική τους αυλή και μεγάλες βεράντες με κιόσκι.

Οι απέραντες παρθένες παραλίες, ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας κάνουν την παραλία Κάριανης στην Καβάλα έναν ξεχωριστό προορισμό σε απόσταση  45 λεπτων από τη Θεσσαλονίκη  , στον Συγκοινωνιακό κόμβο Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Καβάλας, Ν. Σερρών και Ν. Δράμας .

Από το 1996 μέχρι σήμερα , αισθανόμαστε ικανοποίηση για τη συμβολή μας στην υγιή τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πωλητών και αγοραστών, με την μακροχρόνια και συνεπή πορεία μας , διατηρούμε την πρώτη θέση στην προτίμησή τους , γεγονός που φαίνεται από το πλήθος ακινήτων που αντιπροσωπεύουμε.

Αναλαμβάνει την προώθηση χρηματοσοτικών πλανων και ολοκληρωμένων διανειοδοτικών - τραπεζικών προϊόντων κτηματικής και στεγαστικής πίστης.

Βρείτε μας
Διεύθυνση
Κάριανη, Καβάλα 64008
Τηλέφωνο
25940 51501 | 6944-461624 | 25940 51536
Περιοχές Δραστηριοποίησης
ΚΑΡΙΑΝΗ, ΟΦΡΥΝΙΟ



Ολα τα Εργα του κατασκευαστή