SpitiDirect | Οι Κατασκευαστές 
compare
Εισάγετε περιοχή κατασκευαστή
ή Εισάγετε επωνυμία κατασκευαστή

Οι Κατασκευαστές

Αρχική \ Οι Κατασκευαστές \ ΠΛΩΡΙΤΗΣ Ο.Ε.

ΠΛΩΡΙΤΗΣ Ο.Ε.

Η εταιρία Αθανασίου Α. & Σια Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο Πλωρίτης Ο.Ε. είναι μελετητική και κατασκευαστική εταιρία με έδρα την Ελλάδα και την πόλη των Τρικάλων.
Η «Πλωρίτης Ο.Ε.» ιδρύθηκε το 2006 από τον Αθανασίου Τάσο Πολιτικό μηχανικό στα Τρίκαλα και από το 2008 βρίσκεται στην εταιρεία με την Δερμάνη Νέλλη Αρχιτέκτων Μηχανικό.
Η εταιρία «Πλωρίτης Ο.Ε.» στεγάζεται σε χώρο 112.00μ2 στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου της πόλης των Τρικάλων επί της οδού Βύρωνος 9. Αποτελεί μια άρτια εξοπλισμένη τεχνική εταιρία η οποία δομείται από α/μελετητικό τμήμα β/ τεχνικό τμήμα γ/ λογιστήριο και δ/ τμήμα πωλήσεων. Η «Πλωρίτης Ο.Ε.» αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη μελέτη & κατασκευή έργων. Δραστηριοποιείται στην περιφέρεια της Θεσσαλίας με αντικείμενο την αστική και βιομηχανική δόμηση. Από τον Ιούλιο του 2008 ξεκίνησε την κατασκευή επτά παραδοσιακών κατοικιών στο νησί της Πάτμου.
Αντικείμενο της εταιρίας η είναι ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση ιδιωτικών έργων σε επίπεδο μελετών, επιβλέψεων και εφαρμογής κατασκευής κατοικιών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και έργων σύνθετων απαιτήσεων.

Βρείτε μας
Διεύθυνση
Κανούτα 9, Τρίκαλα 42100
Τηλέφωνο
24310 38292 | 6974 377450 | 24310 38259
Web Site
Περιοχές Δραστηριοποίησης
ΠΑΤΜΟΣ



Ολα τα Εργα του κατασκευαστή