SpitiDirect | Οι Κατασκευαστές 
compare
Εισάγετε περιοχή κατασκευαστή
ή Εισάγετε επωνυμία κατασκευαστή

Οι Κατασκευαστές

Αρχική \ Οι Κατασκευαστές \ ΑΦΟΙ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ Ο.Ε.

ΑΦΟΙ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ Ο.Ε.

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 5/1/2015 Η  Εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΟΕ δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό χώρο από το 1985  στο φάσμα των Ιδιωτικών Οικοδομικών Έργων (Μονοκατοικίες, Πολυκατοικίες, Οικιστικά Συγκροτήματα,  κ.α.).
Σκοπός της εταιρίας είναι, η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης στον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις.
Η άμεση και προσωπική σχέση με τον πελάτη, ανεξάρτητα από το χρηματοοικονομικό μέγεθος του κάθε έργου, αποτελεί πρόσθετο συγκριτικό της πλεονέκτημα.
Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα των ενεργειών μας την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, η οποία βασίζεται στην εξαιρετική ποιότητα εργασίας, αποτέλεσμα κι αυτό της πολύχρονης πείρας μας καθώς και του έμπειρου και ικανού προσωπικού μας, οι μέχρι τώρα εργασίας μας έχουν χαρακτηριστεί επιτυχημένες, ιδιαίτερα από την πλευρά των πελατών μας.
Προσπαθούμε ιδιαίτερα, το τεχνικό και υπηρεσιακό προσωπικό της εταιρίας μας να εκσυγχρονίζεται πάνω σε νέες τεχνολογικές μεθόδους και ανακαλύψεις στα πλαίσια της αγοράς.

Βρείτε μας
Διεύθυνση
Σταύρου Παπαδόπουλου 11, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο
23106 10343 | 6977 401512 |
Περιοχές Δραστηριοποίησης
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



Ολα τα Εργα του κατασκευαστή